LISEN och de andra testryttarna berömde vårt underlag!

Den 14 december bjöd vi in hästfolk, bybor och andra nyfikna från bygden för att göra ett riktigt avstamp i vår lansering av vårt ridbanekoncept.

Över 100 personer kom och bjöds på glögg och tilltugg!

Lisen Bratt Fredricson och hennes elev Hanna Karlsson kom med sina hästar och testade underlaget med allt vad det innebar. Snäva svängar, höga hinder, allt för att sätta hästarna och underlaget på prov.

Lisen berömde underlaget för dess halkfrihet och stabilitet, hästarna gjorde ett extra bocksprång efter hindret, något Lisen berättade var ett kvitto på att hästarna tyckte om att landa på marken och kände sig trygga. Lisen sa också att vårt koncept är framtidens underlag och kommer mer och mer på marknaden. Det är bara i Norden vi är lite sena.

Mimmi Laritz som är dressyrryttare på Grand Prix nivå och också hyresgäst i vårt stall berättade också om alla fördelar vårt underlag har, en fördel är att underlaget alltid håller samma kvalitet, överallt på banan.

Lina Zacha som håller på med frihetsdressyr och western hade en bra synpunkt, slidestop är svårt, det går inte att göra… I övrigt tyckte hon att känslan att gå ut i ridhuset och veta att det alltid är lika bra är fantastisk. Man behöver inte alls fundera över det.

Sedan blev det mingel i vår gårdspub Svarta Hingsten.

Comments are closed.