Lina Zacha, Authentic Horse Communication

”Mitt tidigare yrkesliv har bestått av flertalet ridhus som behövde vattnas med vattenspridare (som måste dras ut, passas, flyttas runt och ändå lyckas haka sig så att den blöter ner samma fläck i en timme) och sladdas flera gånger i veckan vid aktiv användning. Ändå lyckades underlaget bli ojämnt med kullar, gropar, lösa partier och hårda partier. Och dammigt igen två dagar efter bevattning.

Det är därför en sådan otrolig lyx att varje dag kunna jobba i ett ridhus som alltid är tiptop. Oavsett hur många ryttare som ridit innan mig och oavsett hur mycket de har hoppat så leder jag ut hästen på ett fuktigt, slätt underlag som ligger där det ligger utan att vara tungt eller hårt. Det är alltid som det var dagen innan och ytan känns precis likadan överallt. Jag kan inte tänka mig att byta ner mig till en anläggning utan High Tide!”

Lina Zacha, Authentic Horse Communication

Comments are closed.